از سخن‌های دیرینه: هنر جوی و با مرد دانا نشین/ چو خواهی که یابی ز بخت آفرین

فراخوان مقاله برای حضور در همایش ملی بزرگداشت فردوسی و شاهنامه، پاسداشت زبان فارسی

به نام خداوند جان و خرد    کزاین برتر اندیشه برنگذرد

به گفتار دانندگان راه جوی

به اطلاع پژوهشگران و علاقه‌مندان به زبان و ادب فارسی می‌رسانیم که
قطب علمی فردوسی و شاهنامه، انجمن علمی معلمان زبان و ادبیات فارسی خراسان رضوی، انجمن ترویج زبان و ادب فارسی شعبه خراسان رضوی، مؤسسهٔ خردسرای فردوسی
همایش ملی بزرگداشت فردوسی و شاهنامه و پاسداشت زبان فارسی را در ۲۵ اردیبهشت ماه 1400 با حضور و سخنرانی شاهنامه‌پژوهان برجسته در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌کند.
از کلیۀ استادان، پژوهشگران، دانشجویان و عموم علاقه‌مندان دعوت می‌شود مقالات علمی خود را در محورهای مربوط به شاهنامه و ادبیات حماسی تا 23 اردیبهشت به نشانی الکترونیک زیر بفرستند:

کانال تلگرامی برای اطلاع‌رسانی اخبار همایش :
@farhang498
@adabefarsi95

مقالات برگزیده به‌صورت مجازی ارائه خواهد شد و سایر مقالات به‌صورت لوح فشرده منتشر می‌شود.

پژوهشگران ارجمند برای اطلاع بیشتر می‌توانند با شماره تلفن‌های:
05135019274
تماس بگیرند.